TWAPAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 237 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Twapan. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 19:10 Heerlijk gegeten!! Eten was vers en nog lekker warm bij aankomst . Echt een aanrader
27 nov 2022 om 1:02 Echt niet lekker! Sushi was zo slap
4 nov 2022 om 19:38 De tonijn tartaar is heerlijk
4 nov 2022 om 6:03 Terrible sushi, I've had better sushi from a supermarket. Extremely overpriced for the amount you get. The rice was dry and the fish was tasteless. Never again. Paid nearly 50 euros for just myself and I was still hungry after
1 nov 2022 om 9:59 Bezorging was erg snel desondanks ik weet het vaak erg druk is. Vriendelijk personeel en het eten was weer heerlijk zoals altijd! Zeker aan te raden!
25 sep 2022 om 2:34 Heerlijk gegeten, aardig personeel
11 sep 2022 om 21:16 Beste sushi in de omgeving. Nog warm als het bij je wordt bezorgd en zeer behulpzaam personeel!
10 sep 2022 om 0:20 De sushi was echt verrukkelijk !
5 sep 2022 om 23:23 We bestellen hier vaker maar deze keer was ik niet bijzonder gelukkig met de bestelling. Er zat een flinke graat in de sashimi en ipv de spicy chicken ontvingen we de "normale" ...jammer
16 aug 2022 om 9:15 Uur en 40 min moeten wachten op ons eten... 25-45 min stond er. Waardeloos. Sushi was ook zo warm als iets
14 aug 2022 om 13:47 Mijn referentiekader van sushi is die van Oriental Green House. Hier komt deze sushi bijna lange na niet in de buurt. Zelfs de duurste sushi vind ik smaakloos en weinig karakter. Niet voor herhaling vatbaar en hopelijk verbetert de keuken.
12 aug 2022 om 23:44 hetwas super heerlijk